Tuin Onderhoud

Tuin Advies

Groen in de woonomgeving en een goed onderhouden tuin zijn erg belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van uw woning. Wij geven u graag advies met in acht neming van al u wensen.

 

Tuin Ontwerp

Een mooie tuin start met een sterk ontwerp. Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer en nuance in uw tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan dat bestaat uit een goed leesbaar en full colour tuinontwerp.

 

Tuin Aanleg

Wilt u dat wij een nieuwe dimensie aan uw bestaande tuin geven? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundige en creatieve hovenier onder handen te laten nemen? Onze mensen staan voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen zij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp.

 

Tuin Onderhoud

Bent u op zoek naar een tuinman voor uw tuinonderhoud in Zeeland? Stelt u prijs op prettig contact, deskundigheid, vakmanschap en een aantrekkelijke prijs? Wij bieden een helpende hand om uw tuin weer mooi op orde te krijgen en verzorgt een breed scala aan groene diensten. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien, bomen kappen vraagt ook om deskundigheid. Niet iedereen is een tuinman of hovenier.

Tuin Ontruiming Service

Aanbouw verwijderen

Zijn er schuren, schuttingen, aanlegsteigers, kassen, hokken en overige bouwwerken aanwezig, dan kunnen wij deze geheel verwijderen.

Verwijderen elektra

Dient er elektra verwijderd te worden, aangebracht in schuren, of tuinverlichting, dan kunnen wij dit professioneel verwijderen.

Bomen en beplanting

Naar geldende regels binnen uw gemeente, kunnen wij iedere boomsoort en groenaanplanting rooien en geheel verwijderen. Ook hardnekkig boomwortels worden uitgegraven.

Bestrating

Naar afspraak kan iedere bestrating verwijderd worden, waaronder betonnen vloeren, zwaargewicht tuintegels, houten vloerdelen en overige bestrating.

Overigen

Zijn er bijzonder elementen aanwezig in uw tuin, zoals vijvers, waterputten- en pompen? Wij dempen deze en sluizen het water weg.

Snelle oplevering tuin ontruiming

Ons team zorgt voor een snelle oplevering van de tuin ontruiming, omdat in veel gevallen een spoedige oplevering geboden is. De huur of hypotheek loopt immers door, daarnaast kan het zijn dat de woning of het bedrijfspand aan nieuwe huurders moet worden opgeleverd. Wij begrijpen als geen ander dat de tuin ontruiming vlot en deskundig dient te verlopen; ons team staat voor u klaar.